Saestum in het Slotstad TV programma Samen Zeist - SV Saestum

Saestum in het Slotstad TV programma Samen Zeist

Saestum in het Slotstad TV programma Samen Zeist

3 januari 2021 11:30


De redactie van Saestum werd door Slotstad TV benaderd of wij wilden meewerken aan een item voor het programma Samen Zeist: een nieuwjaars-talkshow op Slotstad TV dat wordt uitgezonden op 4 januari om 20:30

Wat hadden jullie in gedachten?

Verslaggever Liselot van Elsen en cameraman Marijn Smulders komen naar jullie vereniging toe op donderdag 17 december en gaan in gesprek met jullie voorzitter Raymond Lamphen om een aantal korte vragen te stellen over 2020 en zijn sportieve hoop/wens voor het nieuwe jaar. Ook zal Liselot een balletje meetrappen met de jeugd .

Daar hoefden we dus niet lang over na te denken en er werd al snel geschakeld met de JO16-1, die op deze avond trainen.

Tijdens de training van de JO16-1 werd het item opgenomen voor Slotstad TV. Voorzitter Raymond Lamphen werd bevraagd over zijn wensen voor het komende jaar en hij benadrukte hoe fijn het is dat er gedurende de lockdown toch nog getraind kon worden door de jeugd met dank aan alle vrijwilligers.

Na het vragenuurtje wilde cameraman Marijn graag nog wat leuke shots maken. Daar wilden de spelers van JO16-1 graag aan meewerken. Hoe het allemaal gaat uitpakken zien we maandagavond 4 januari om 20:30 in het programma Samen Zeist op Slotstad TV. 

_MG_7891.jpg

_MG_7869.jpg

_MG_7899.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!