Gerard Pouw blijft twee jaar aan Saestum verbonden - SV Saestum

Gerard Pouw blijft twee jaar aan Saestum verbonden

Gerard Pouw blijft twee jaar aan Saestum verbonden

4 januari 2021 12:45


Wat een prachtige start van het nieuwe jaar! Gerard Pouw en Saestum hebben met elkaar afgesproken om na dit seizoen nog twee jaar verder te gaan. Het contract van de hoofdtrainer van onze mannen selectie liep nog een seizoen door maar als Hoofd Jeugdopleiding was het tijd voor een verlenging. De evaluatie die tussen Kerst en Oud en Nieuw plaatsvond gaf meer dan voldoende aanknopingspunten om verder te gaan.

Gerard hierover: “Ik heb het bij Saestum enorm naar mijn zin en dat is naast gezonde ambities en kunnen werken binnen een prima organisatie, voor de mij de belangrijkste voorwaarde om bij een club te werken. Saestum kan mij dit bieden en ik ben hier op mijn plek.”

In de afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan het herstructureren van de jeugdopleiding. De onderbouw “staat” en nu wordt er verder gewerkt aan de bovenbouw. Vanuit het bestuur zegt Raymond Lamphen hierover: “Met Gerard hebben we iemand die goed bij ons past. Kundig, ervaren en vooral een club mens. Niet een passant. Het verlengen met nog eens twee jaar past hier perfect bij.”

De komende twee jaar zal er bij Saestum veel veranderen. Het clubhuis wordt vernieuwd en er komt een derde kunstgrasveld. Alle ingrediënten om te groeien en te ontwikkelen zijn aanwezig. Saestum is klaar voor de toekomst en de verlenging van ons Hoofdjeugdopleiding past hier perfect bij.

Het Bestuur.

 

GERARD_POUW_MG_9517.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!