Lockdown nog tot 15 maart, dus Corona trainingsschema ongewijzigd - SV Saestum

Lockdown nog tot 15 maart, dus Corona trainingsschema ongewijzigd

Lockdown nog tot 15 maart, dus Corona trainingsschema ongewijzigd

3 maart 2021 14:00


In verband met de lockdown die zaterdagavond 23 januari om 21.00 uur in gaat, hebben we het trainingsschema aangepast. Dit nieuwe schema geldt in ieder geval tot en met 15 maart 2021.

Het aangepaste trainingsschema vind je hier

Vanaf 3 maart is het ook weer mogelijk voor de senioren om in groepsverband te trainen. Na onder andere overleg met NOC is de regeling voor het trainen in groepen vanaf 3 maart als volgt: iedereen die nog geen 27 jaar of ouder is mag in groepen trainen en 1.5m afstand is niet nodig. Vanaf 27 jaar mag je geen onderdeel zijn van deze groep en is trainen in 2tallen en op 1.5m afstand noodzakelijk. Hierop zijn geen uitzonderingen. Dus iemand die bv op 15 april 27 wordt mag tot 14 april meetrainen met de groep en daarna niet meer. 

We hebben er voor gekozen om alle juniorenteams 1x per week te laten trainen. De pupillen teams houden hun eigen teamtraining en de woensdagmiddagtraining gaat ook gewoon door. We doen dit omdat we op deze wijze de minste mutaties in het schema hebben. Dit schema staat vast en zal niet worden aangepast. Voor de overige coronamaatregelen zijn er geen aanpassingen. Zodra het weer kan, wordt er teruggegaan naar het normale schema.

In verband met de lockdown dient iedereen om 20.30 uur het Saestum complex te verlaten!!!

 

 

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!