Lucas van der Snel verlaat Saestum - SV Saestum

Lucas van der Snel verlaat Saestum

Lucas van der Snel verlaat Saestum

8 maart 2021 14:30


Na 4 seizoenen bij de meisjes junioren, 1 seizoen MO-17 en 3 seizoenen MO-19 op het hoogste juniorenniveau, verlaat Lucas komende zomer Saestum. Samen met assistent Stephan van Buuren gaat hij aan de slag bij de vrouwenselectie van 1e klasser SC ’T Gooi uit Hilversum.

Lucas over zijn overstap: “Na een aantal mooie seizoen bij Saestum werd het voor mij tijd om een volgende stap te maken in mijn trainersloopbaan. De kans om bij ’t Gooi aan de slag te gaan kon ik daarom niet laten lopen. Ik heb ontzettend genoten van de talenten die ik heb mogen trainen, maar voor mij is het nu tijd om de stap naar het vrouwenvoetbal op landelijk niveau te maken.”

LUCAS_MG_4083.jpg

We zijn Lucas heel dankbaar voor zijn bijdrage aan het aantrekken van nieuw talent naar Saestum en de ontwikkeling van die talenten bij Saestum. Via zijn team zijn vele talenten doorgestroomd naar de vrouwenselectie binnen Saestum. En dat is een belangrijke bijdrage aan de ambitie van Saestum om op het allerhoogste amateurniveau om de prijzen te blijven spelen.

Niet alleen Saestum heeft geprofiteerd van het werk van Lucas. Vorig seizoen zijn er talenten doorgestroomd naar de beloften van Feyenoord. Vanuit zijn huidige selectie maakt komende seizoen verdedigster Mimi Neijens, de betrouwbare sluitpost in de centrale verdediging van de MO-19, de overstap naar de USA, zoals recentelijk al op de site van UVVA is verschenen. Ook zullen er komende periode weer talenten aan gaan sluiten bij de vrouwenselectie van Saestum.  

De stap naar ’t Gooi is Lucas daarom meer dan gegund en we hopen dat het hem lukt om met zijn team zo snel mogelijk de stap naar de Hoofdklasse te maken. Wij kijken nu al uit naar de onderlinge potjes die dan weer op de kalender komen. De koffie staat in ieder geval al klaar. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!