Even voorstellen: Onze Jakub traint al bij FC Utrecht mee... - SV Saestum

Even voorstellen: Onze Jakub traint al bij FC Utrecht mee...

Even voorstellen: Onze Jakub traint al bij FC Utrecht mee...

26 maart 2021 18:15


Talenten worden snel ontdekt door trainers en dan wordt er over gepraat. Zo doende is FC Utrecht op bezoek geweest om eens een kijkje te nemen bij Jakub. FC Utrecht kwam niet voor niets want inmiddels heeft Jakub al een aantal trainingen achter de rug bij deze mooie Club.

JAKUB_BANNER_MG_3060.jpg

Jakub voetbalt bij Saestum sinds hij de leeftijd van 3 ½  jaar heeft bereikt.

Enkele weetjes:

  • Leeftijd 7 jaar
  • Wil later pofvoetballer worden
  • Favoriete spelers : Ronaldo, Messi, Lewandowski

  • Lievelings truc : Zidane
  • Favoriete club : KKS Lech Poznan

Samen met zijn vader zijn ze sinds de eerste dag dat hij lid werd, 2 tot 3 keer per week bij saestum te vinden.

Talenten worden snel ontdekt door trainers en wordt er over gepraat. Zo doende is FC Utrecht op bezoek geweest om eens een kijkje te nemen naar deze sportieve jongen. Zij zijn niet voor niets geweest want inmiddels heeft Jakub al een aantal trainingen achter de rug bij deze mooie Club. Maar waarom zouden we alleen over hem praten terwijl het ook leuk is om kleine details van Jakub te leren kennen. De voetbalpassie van schwalbe tot een onterechte beslissing kennen we inmiddels wel, laten we zijn mooie vieringen van doelpunten niet vergeten!!!

Kortom tijd voor een interview door Saestum met een speler om trots op te zijn.

Gelukkig heeft Jakub tijd kunnen vinden in zijn agenda om ons te woord staan en zich willen openstellen aan de vele vragen van de reporter.

Om een speler beter te leren kennen waarom hij graag voetbalt en bij Saestum is het onmogelijk om deze vraag achterwege te laten:

Waarom Saestum? Het duurde even voordat hij met een zeer goed doordacht antwoord kwam, ik kan hier 2 keer in de week trainen en leer hier goed dribbelen. Niet alleen een talent in voetbal, maar ook nog eens met de pers. Nadat de eerste vraag afgevuurd is gaan we het vuur aan de schenen leggen. Dit is een mooi bruggetje naar zijn enkels.

Wist je dat Jakub dat echt niet leuk vind als je tegen zijn enkels trapt? Zo leer je nog eens iets, maar wees niet getreurd, mama’s kippensoep maakt alles weer goed. Dit is echt zijn lievelingseten.

Naast voetbal heeft jakub een actief leven in de sport. De zwemdiploma’s A,B & C heeft hij moeiteloos gehaald. Mooie jumps maken bij free runnen is niet aan hem besteed. Maar alles valt uiteraard in het niet met zijn hockey ervaring. Het bleef een lastige keuze begin van seizoen 20/21, voetbal of hockey. Nou wij zijn blij dat voetbal toch de bovenhand heeft gekregen, sorry papa.

Nu hij wat ervaring heeft bij FC Utrecht is Saestum natuurlijk benieuwd wat hij daar het leukste vindt.

Geloof het of niet, maar daar hebben ze een eind partij op de training dan hebben de trainers bij FC Utrecht een VAR. Ik zeg leuke investering.

We hopen nog lang van Jakub te mogen genieten op de Saestum velden.

 

Uw reporter Michel

 

JAKUB_MG_3060.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!