Corona update - SV Saestum

Corona update

Corona update

31 maart 2021 13:30


We lijken het einde van de corona pandemie langzaam te naderen. De vaccinaties zijn in volle gang en onze overheid geeft wat licht aan het eind van de tunnel. Dat is goed nieuws en geeft goede hoop dat we het volgend seizoen weer “gewoon” kunnen voetballen en samen kunnen zijn op Saestum.

Toch zijn we er nog niet want we zien ook dat het aantal besmettingen nog erg hoog is. Dat betekent ook dat we de regels op Saestum nog niet kunnen veranderen en dat we een beroep willen doen op jullie om deze regels na te leven. We zien dat dit de afgelopen periode moeilijk is om vol te houden.

Steeds vaker zijn er ouders/verzorgers op Saestum om naar hun dochter of zoon te kijken. Dit tijdens onderlinge wedstrijden of trainingen. Gelukkig is dit maar een kleine groep maar we willen nadrukkelijk melden dat dit niet de bedoeling is. Het Saestum complex is alleen toegankelijk voor spelers (die moeten trainen of spelen op dat moment) en vrijwilligers “in functie”.

Van ieder team (spelers en maximaal drie begeleiders) wordt verwacht dat ze kort voor hun activiteit arriveren en direct na afloop weer weg gaan. Overige belangstellenden of bezoekers kunnen we helaas nog niet ontvangen. 

Hoewel we heel goed begrijpen dat iedereen het kijken naar ons favoriete spelletje en hun kinderen heel erg mist, doen we toch een dringend beroep op iedereen zich hier nog even aan te houden. We moeten nog even volhouden totdat het vaccinatieprogramma van de overheid ver genoeg is en dan zien we elkaar vast weer in het nieuwe seizoen.

Bedankt voor jullie medewerking.

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!