Update: In Memoriam: Ad(je) van der Voort - SV Saestum

Update: In Memoriam: Ad(je) van der Voort

Update: In Memoriam: Ad(je) van der Voort

4 mei 2021 10:15


Afgelopen maandag bereikte ons het verdrietige bericht dat Ad van der Voort op 55-jarige leeftijd is overleden. Adje was een bekend gezicht op Saestum. Hij ondersteunde bij de trainingen van Saestum Zondag 3 (voorheen 4) waar hij er persoonlijk voor zorgde dat “afgezwaaide” spelers weer terugkwamen. Het bakje koffie voor de trainers was iets wat hij altijd regelde...

Ook kwam hij regelmatig bij Saestum kijken maar dan alleen wanneer FC Utrecht (zijn grote liefde) niet speelde. We zullen Adje herinneren als een Gouden Gozer met een brede glimlach. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur

ADJE_in_memoriam.jpg Foto: Bunnikside.nl

 

Ben Greeven over Adje:

Ad z'n voetbal historie startte bij onze club heeft daar zelf ook nog gevoetbald, maar door z'n gezondheid lukte het niet verder.
De laatste jaren is Ad voor ons team Saestum H3 zondag , eerst "verzorger" en later de assistent trainer/ballen jongen geweest.

Ad is nu bij ons thuis op Kroostweg Noord 184 en we vertrekken zaterdag 8 mei om 12.30 uur bij ons vandaan naar de Galgenwaard. Er wordt een "erehaag" gemaakt door H3, hier kunnen meer Saestummers bij aansluiten indien gewenst.

 

VOORT_uitnodiging_algemeen-1.jpg

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!