Derde Saestum Skills Clinic weer een succes! - SV Saestum

Derde Saestum Skills Clinic weer een succes!

Derde Saestum Skills Clinic weer een succes!

10 mei 2021 12:00


Afgelopen vrijdag, 7 mei, vond de derde editie van de Saestum Skills Clinic plaats op het sportpark van Saestum. Na twee succesvolle edities, begeleidde de Saestum vrouwenselectie deze keer rond de 50 kinderen die zich hadden aangemeld!

Door de nieuwe en gevarieerde oefeningen kwamen alle belangrijke vaardigheden van het voetbal voorbij in een speelse vorm, van dribbelen tot afronden op de goal en teamwork.

In de pauzes kreeg iedereen iets lekkers te eten en te drinken, met dank aan Albert Heijn De Clomp, om daarna weer met genoeg energie het zonovergoten voetbalveld op te stappen en tot het einde van de clinic te blijven rennen en vliegen.

Nadat er een groepsfoto was gemaakt en alle deelnemers een welverdiend Saestum Skills Certificaat hadden ontvangen, verlieten de kinderen rond 13.30 uur moe maar voldaan het sportpark.

Er is een aftermovie van deze geweldige dag gemaakt, die u via deze link kunt bekijken. De aftermovie staat ook op ons Instagram-account (@saestumskillsclinic), waar meer foto’s en video’s van vrijdag te zien zijn.

Kortom: Saestum Skills Clinic 3 was weer een groot feest. Hopelijk zien we iedereen de volgende keer (weer)!

 

Groepsfoto_SSC3.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!