Info voor nieuwe leden - SV Saestum

Info voor nieuwe leden

Info voor nieuwe leden


Allereerst van harte welkom bij Saestum. Om je een beetje wegwijs te maken op onze vereniging hebben we op deze pagina wat informatie voor je op een rij gezet. 

Saestum, is een gezellig club met mannen- , vrouwen- en jeugdvoetbal. Inmiddels heeft onze vereniging meer dan 800 leden. Saestum wil graag dé sportvereniging van haar leden zijn en blijven. Daarom werken we aan sportaanbod voor alle leeftijdscategorieën, zodat iedereen zich thuis voelt op ons sportpark.
Naast voetbaltrainingen en -wedstrijden, organiseren we jaarlijks meerdere gezellige evenementen, voor jong en oud. 

Onze club kan alleen bestaan met de inzet van vele vrijwilligers, voetballen bij Saestum betekent dus ook dat je als lid of als als ouder van een jeugdlid je bijdrage levert. Dit kan zijn het draaien van een kantinedienst, wassen van kleding, fluiten van een wedstrijd of het leiderschap van een team. Hier lees je alles over ons vrijwilligersbeleid en hier vind je alle vacatures. 

Voetbal is een teamsport! Er wordt dan ook van jou verwacht dat je op tijd komt bij trainingen en wedstrijden. Doe je dit niet, dan benadeel je jouw eigen team en dat is niet de bedoeling. Mocht je een keer niet kunnen, laat dit dan tijdig weten aan de trainer/teamleider.

Je koopt zelf je eigen tenue. Het officiële tenue van Saestum (van Hummel) is te verkrijgen bij Sunnycamp Zeist en ook online te bestellen: klik hier Let op dat je het officiële shirt van Saestum aanschaft: het "Leeds" shirt. 

Hieronder nog een paar belangrijke regels. Wij verwachten dat alle leden (en en ook ouders) zich aan deze regels houden.

  • Ga netjes om met de materialen en ruim deze na gebruik op
  • Ga goed met je lijf om, gebruik de douches
  • Houd je aan de kledingvoorschriften en denk aan scheenbeschermers
  • Betaal tijdig de contributie
  • Volg aanwijzingen van teamleider en/of trainer op
  • Ga sportief met elkaar om en respecteer elkaar

 

Klik hier om naar het onderdeel Sportiviteit & Respect te gaan. Hier kan je de overige regels lezen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!