Tuchtzaken - SV Saestum

Tuchtzaken

Tuchtzaken

Afhandeling tuchtzaken

Aan de afhandeling van tuchtzaken (onder andere gele en rode kaarten) zijn kosten verbonden.
De KNVB int deze kosten automatisch van Saestum. Dit kunnen boetes betreffen en/of administratiekosten. Het bestuur heeft besloten actiever beleid te voeren in het vorderen van deze kosten bij de leden die door de KNVB zijn bestraft. Betreffende leden zullen een bericht ontvangen over het naar Saestum over te maken bedrag.


Alle leden van SV Saestum betalen in beginsel zelf hun gele en rode kaarten. Iedereen heeft gelijke rechten en plichten, hierbij geldt dat geen uitzondering wordt gemaakt voor senioren selectieteams. Met ingang van seizoen ‘19/’20 verloopt de inning van de kosten die gepaard gaan gele en rode kaarten via de ledenadministratie. Het proces ziet er als volgt uit:

  1. Financiële administratie geeft na elke speelronde de gele en rode kaarten door aan de ledenadministratie
  2. Ledenadministratie stuurt een factuur naar het desbetreffende lid met daarbij het verzoek om binnen vier weken te betalen.
  3. Indien na vier weken niet voldaan is aan de verplichting wordt een formeel spelverbod opgelegd in Sportlink. Ook hiervoor geldt, als je niet op tijd betaald, dan loop je het risico dat je niet mag spelen.

 

Vragen
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Henk Lesschen (henk@saestum.nl). 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!