Spelregelbewijs - SV Saestum

Spelregelbewijs

Spelregelbewijs

Voor het behalen van je spelregelbewijs bij Voetbalmasterz.nl, moet je de volgende stappen doorlopen:

Stap 1:
KNVB account aanmaken.

Het KNVB account is hét account om in te loggen in de verschillende apps en websites van de KNVB. Veel spelers gebruiken al de Voetbal.nl app. Dan kan je voor Voetbalmasterz dezelfde inloggegevens gebruiken. Je hebt maar één account nodig! Super handig, toch? 

Moet je toch een nieuw KNVB account aanmaken? Maak dan áltijd gebruik van het e-mailadres dat bij jouw vereniging (in Sportlink) bekend is. Twijfel je welk e-mailadres dat is? Neem dan contact op met ledenadministratie@saestum.nl, zodat je zeker weet dat je het juiste e-mailadres gebruikt. 

Account aanmaken: Klik op Registeren en je krijgt onderstaand scherm. 

KNVB_ACCOUNT.jpg

Heb je succesvol een KNVB account aangemaakt? Dan kan je nu met jouw inloggegevens gebruik gaan maken van de volgende apps en websites:

  • Voetbal.nl app
  • Voetbal.nl website
  • KNVB.nl
  • KNVB wedstrijdzaken app (voor teamleden)
  • Rinus
  • VoetbalTV
  • Voetbalmasterz

 

Stap 2:
Inloggen bij Voetbalmasterz.nl

Ga naar https://www.voetbalmasterz.nl en log daar in met jouw gegevens.

 

Stap 3:

Doorlopen van 5 levels:
Om het spelregelbewijs te halen is het verplicht de vijf levels doorlopen. Spelers kunnen de levels zo vaak maken als zij willen of nodig is om de levels af te sluiten met voldoende goede antwoorden. Bij het eerste level moeten vijf van de tien vragen goed zijn om door te gaan naar level 2. Hierin moeten zes van de tien vragen goed zijn, in level 3 zeven van de tien, in level 4 acht en in level 5 negen.

Eindtoets:
De eindtoets bestaat uit 20 vragen waarvan er 16 juist beantwoord moeten worden. Je mag de eindtoets zo vaak maken als je wilt (net zolang totdat je je spelregelbewijs hebt gehaald). Er zitten geen regels vast aan waar en met wie je de toets maakt. 
De toets-vragen zijn gericht op 20 spelsituaties waarover in de praktijk de meeste discussie kan ontstaan over de uitleg en toepassing van de spelregels. Dat zijn spelsituaties die iedereen herkent zoals buitenspel en hands, het principe van de terugspeelbal en de voordeelregel. Alle spelsituaties en ??regels zijn in heldere taal omschreven en voorzien van beeld- en filmmateriaal.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!