Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Saestum speelde zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Olympia '25. In Hilversum werd het uiteindelijk 5-1.

Al snel in de wedstrijd kreeg Saestum een penalty. De keeper redde de strafschop, maar de rebound was voor Simon van der Horst, 0-1. Olympia werd gedurende de eerste helft wel gevaarlijker, maar dit leverde maar enkele grote kansen op. Saestum had op het middenveld best leuk veldspel, maar op 1 grote kans van Jurre van Droffelaar na, leverde dat weinig op.

Na rust was de eerste kans van de thuisploeg gelijk raak. Ook de volgende kans ging er in en daarna was het geloof er uit bij de bezoekers uit Zeist. De lichtgeblesseerde spelers werden vervangen en Olympia kon uitlopen naar 5-1. Op basis van de tweede helft meer dan terecht tegen een erg goede ploeg. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen DOSC.

Saestum feliciteert daarnaast plaatsgenoot Patria met het kampioenschap in de 5e klasse!