Nieuws - SV Saestum

Nieuws

Nieuws

Heren 1 kampioen!

28 mei 12:45  Wat een dag gisteren, sportpark Saestum stond op z'n kop. Het was zonnig en er was veel publiek. Een prachtige wedstrijd met een geweldig resultaat: Heren 1 kampioen! Alvast een kleine foto-impressie met dank aan Tina Linssen Fotografie.  meer »

831x gelezen

Polly's Pen: oude en nieuwe herinneringen

26 mei 15:00  Morgen speelt het vlaggenschip van Saestum aan de Noordweg de wedstrijd van het jaar. Het kampioenschap en daarmee directe promotie naar de 3e klasse kan om ongeveer 16:15 uur werkelijkheid zijn. Vorige week trof ik een aantal Saestummers en ze vroegen mij of ik- in ieder geval voor 1 keer- de column “Polly’s Pen” weer wilde oppakken. Uiteraard kon en wilde ik dat niet weigeren. meer »

544x gelezen

Seizoensafsluiting vrouwenselectie

26 mei 9:15  Afgelopen dinsdag organiseerde de vrouwenselectie een sportieve en gezellige avond ter afsluiting van het seizoen. De avond begon met de een-na-laatste warming-up die de groep van Ben van Zelst zou krijgen, om vervolgens opgewarmd aan de drie geplande activiteiten te beginnen. meer »

163x gelezen

Bedankt!

26 mei 8:45  Beste Saestummers, Daar het voor mij niet mogelijk is een ieder persoonlijk te bedanken, doe ik dit langs deze weg. Een woord van dank ook aan het bestuur voor het beschikbaar stellen van het paviljoen. Extra dank aan Helena, Toos, Wim en Harry voor de voortreffelijke verzorging. Groet, Ton van Zelstmeer »

229x gelezen

Gelijkspel voor Saestum zondag 2 in laatste wedstrijd seizoen

24 mei 9:30  Voordat we het gaan hebben over onze laatste wedstrijd van het seizoen, moet ik nog even terugkomen op onze wedstrijd van een week eerder. Het verslag was door omstandigheden afgelast, maar hieronder nog even enkele hoogtepunten van deze wedstrijd. We speelden namelijk tegen de toekomstige kampioen……..ooh nee, toch niet! PVCV 9 was de tegenstander en die konden zich geen puntverlies tegen ons veroorloven, want dan was hun kampioenschap foetsie. meer »

273x gelezen

Titelkansen voor Saestum 1 heel dichtbij

20 mei 19:45  In de slotfase van het seizoen is Saestum 1 in een felle strijd verwikkeld met OSM '75. Saestum heeft één punt meer dan OSM'75. Beide ploegen moeten vandaag winnen om in de race te blijven voor de titel.meer »

947x gelezen

Laatste kaartavond van dit seizoen was een groot succes

17 mei 17:45  Vrijdag 12 mei was de laatste kaartavond van het seizoen. Dit betekende ook de laatste kaartavond die georganiseerd werd door Marlies. Maar liefst 35 (!!) jaar heeft Marlies de organisatie van de gezellige kaartavonden op zich genomen. En logischerwijs vond ze het hoog tijd om het stokje over te dragen, zodat we ook volgend seizoen kunnen blijven kaarten. Marlies is er dan gewoon weer bij, maar dan alleen als deelneemster met een lekker wijntje erbij. meer »

134x gelezen

Vrouwen1 Zondag kampioen

14 mei 21:00  De overwinning van vandaag met 7-0 was ruim voldoende voor de Vrouwen1 Zondag om kampioen te worden: gefeliciteerd! meer »

218x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!