Nieuws

Nieuws

Wedstrijdverslag Saestum 1 - SV Odijk

Gisteren, 8 december 16:30  Bij gebrek aan competitiewedstrijden ivm de coronamaatregelen, besloot de technische staf van Saestum 1 te gaan oefenen thuis tegen SV Odijk.meer »

44x gelezen

Opbrengst Grote Clubactie enorm succes: € 2392,20. voor de club!

Gisteren, 8 december 10:30  Sinds medio september hebben de leden van Saestum hun best gedaan zoveel mogelijk loten te verkopen van De Grote Clubactie. En met succes! De opbrengst dit jaar is zo'n € 2392,20 Alle verkopers én kopers: bedankt voor het steunen van ons cluppie! meer »

26x gelezen

Vrijwilligers bedankt!

7 december 14:00  Voetballen bij Saestum is niet mogelijk zonder al zijn vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken voor onze club. Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Voor Saestum een mooie aangelegenheid om al zijn vrijwilligers te bedanken.meer »

105x gelezen

Sponsornieuws Saestum MO-19-1

6 december 12:00  De dag voor Sinterklaas, toepasselijker kan het bijna niet, de presentatie van het nieuwe uit-tenue van de MO19-1. Een eerdere afspraak kon helaas niet doorgaan vanwege ziekte, maar nu was het dan wel zo ver. meer »

107x gelezen

Corona update (Gewijzigd donderdag 2 december 2021)

2 december 7:30  Via dit bericht informeren wij jullie over de (aanvullende) corona maatregelen die gelden op Saestum. Maatregelen die wij niet lichtzinnig en weloverwogen nemen. We realiseren ons dat dit niet altijd leuk is en ten koste gaat van het gezellige kunnen voetballen. Helaas zijn wij genoodzaakt om deze maatregelen te nemen omdat wij moeten voldoen aan de regels van de overheid maar ook een maatschappelijke en morele verantwoordelijkheid hebben in deze crisis.meer »

1055x gelezen

In Memoriam: “Bommetje” Van Dieten

1 december 19:15  Wij hebben het bericht ontvangen dat op 20 november jl., op 88 jarige leeftijd, ons zeer gewaardeerde oud-lid “Bommetje” van Dieten is overleden. Zijn bijzondere bijnaam “Bommetje” is te danken aan zijn verwoestende schot waardoor keepers kansloos waren.meer »

134x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!