Nieuws - SV Saestum

Nieuws

Nieuws

De communicatiecommissie zoekt leden

23 september 12:00  De communicatiecommissie verzorgt de communicatie via de website, de social media kanalen en de nieuwsbrief. De commissie bestaat momenteel maar uit 1 lid en heeft dus dringend hulp nodig. Saestum kan namelijk nog veel beter laten zien dat we een leuke club zijn. Met wat extra hulp kunnen we met de commissie een belangrijke bijdrage leveren aan het goed op de kaart zetten van Saestum en het werven van nieuwe leden. meer »

231x gelezen

De Grote Clubactie start vandaag

23 september 10:00  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor ons nieuwe clubhuis. Vanaf vandaag kan je loten kopen en verkopen.meer »

51x gelezen

Koppeldarttoernooi op 14 oktober

17 september 10:00  Na de succesvolle edities van de vorige keren gaat het weer gebeuren….het Saestum Koppeldarttoernooi! En wel op zaterdag 14 oktober, dan organiseert Saestum weer een koppeldartavond voor leden vanaf 16 jaar. We gaan op deze avond strijden om de eer én een heuse beker. Wie worden de opvolgers van Jordi en Michiel, de winnaars van de vorige editie? Of veroveren zij weer de titel?meer »

192x gelezen

Wedstrijdverslag Saestum- combi FC Utrecht VR1

13 september 19:30  Maandag 11 september stond weer een wedstrijd op het programma van Saestum tegen combi FC Utrecht (reserves van VR1 en de beste uit jong FC Utrecht). De wedstrijd begon voor Saestum stroef, omdat het even wennen was om tegen een goede tegenstander te spelen.meer »

191x gelezen

We hebben scheidsrechters nodig

3 september 20:45  “Saestum draait tijdens het speelweekend, maar het gaat net goed.” We hebben scheidsrechters nodig. Op dit moment hebben we namelijk een klein team met vaste scheidsrechters maar daarmee gaan we het niet redden. Dat kan tot gevolg hebben dat we niet alle wedstrijden kunnen inplannen. meer »

200x gelezen

Trainingskamp Saestum Vrouwen

3 september 20:30  In het weekend van 18 t/m 20 augustus is de vrouwenselectie op trainingskamp geweest op Texel. We verzamelden bij de Stayokay in Den Burg. Waar sommigen de boot hadden gemist en dus iets later present waren, kwamen anderen met de "Eiland Taxi" richting de Stayokay terwijl de rest van de groep zich settelde in de verschillende kamers. Eenmaal compleet kon het trainingskamp officieel beginnen met een presentatie over de visies en doelen van komend seizoen. Hierna trakteerde Johan iedereen op een drankje en werd er fanatiek "30 seconds" gespeeld onder het genot van een bittergarnituurtje. Rond de klok van 23:00 vertelde de bewaker dat we het ietsjes zachter aan moesten doen. Een deel van de groep ging naar hun kamers en de rest (inclusief staf!) ging richting de plaatselijke kroeg "De Slock". Deze kroeg werd binnen no-time omgezet in een karaokebar waar de microfoon rond ging.meer »

253x gelezen

Raymond Lamphen stopt als voorzitter

30 augustus 15:45  Aan alle mooie en goede dingen komt een einde: met pijn in mijn hart kondig ik aan dat ik stop als voorzitter van Saestum. Formeel zal ik stoppen tijdens de Algemene Ledenvergadering in oktober. Waarom dan toch nu al dit bericht? Omdat ik het belangrijk vind dat er open en transparant gezocht kan worden naar mijn opvolger. Die zoektocht zal opgepakt worden door de andere bestuursleden. meer »

369x gelezen

Het seizoen is gestart

30 augustus 14:30  Afgelopen zaterdag was de kick off van het nieuwe seizoen 🎉Springen, planken, lasergamen, touwtje trekken, friet, pannenkoeken en natuurlijk voetbal: het was er allemaal! Geniet van het seizoen!! Dank aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt 👏 #SamenSaestum ❤️meer »

437x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!