Nieuws

Nieuws

Voetbalouders opgelet; Saestum is meer dan voetbal alleen!

15 september 15:15  S.V. Saestum (de S staat voor Sportvereniging!) wil meer dan zijn dan alleen een voetbalvereniging voor actieve voetballers en voetbalsters. We willen er ook zijn voor al diegenen die dat voetbal mogelijk maken. Dat past bij de missie van Saestum. Sport moet ook vooral gezellig en leuk zijn. Voor de sporters zelf, maar ook voor iedereen er omheen. meer »

65x gelezen

Sportvereniging Saestum realiseert een gezond clubhuis samen met Rabobank

15 september 15:00  Aan het begin van het nieuwe seizoen is het zo ver! Dan start SV Saestum met ‘Lekker bezig – Clubgebouw 2.0’. De club krijgt hierbij ondersteuning vanuit Rabo ClubSupport: het programma waarmee Rabobank sport- en cultuurverenigingen uit onze regio ondersteunt bij het realiseren van hun ambities. Bij het uitvoeren van haar plan krijgt de vereniging 1-op-1 begeleiding van experts op het gebied van gezonde voeding. meer »

64x gelezen

Help Saestum en spaar mee met Voetbalpassie van Albert Heijn

11 september 8:30  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Saestum . De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

184x gelezen

We gaan weer beginnen met kaarten!

10 september 12:45  Vrijdag 17 september is de eerste individuele kaartavond. Ik heet u graag van harte welkom en de aanvang is 20.00 uur.meer »

166x gelezen

Saestum Seizoensopening: van jong tot oud genoten!

31 augustus 16:15  Afgelopen zaterdag hebben we de jaarlijkse Saestum Kick-off mogen organiseren. Na anderhalf jaar maar weinig kunnen en mogen doen, was het eindelijk zover. Met de Kick-off openen we elk jaar op een feestelijke wijze het voetbalseizoen met voor alle leeftijden een prachtig programma. Wat heeft iedereen dan ook kunnen genieten. Kijk vooral naar de prachtige foto’s en deze start smaakt naar meer.meer »

557x gelezen

Saestum gaat aan de slag met Taakie

24 augustus 20:15  Wij willen onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!meer »

343x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!