P. Kamlag

Accommodatie

Onbekend

De weken vliegen voorbij en zo stond alweer de 7de competitiewedstrijd op het programma. De vorige 6 werden gewonnen, waar gaat dit eindigen?

Vandaag een bekende tegenstander van vorig seizoen Sporting’70. Sporting’70 is altijd een lastige stugge tegenstander dus weer een wedstrijd waar we vol aan de bak kunnen.

Het begin van de wedstrijd was het aftasten van beide teams. Sporting’70 met een nieuwe trainer speelde iets anders als dat we gewend waren. Als Saestum keken we even de kat uit de boom om alles goed neer te zetten. Er werden veel duels gespeeld op het middenveld waardoor het spel er rommelig uitzag. Door het baltempo op te voeren kon Sporting minder in de duels komen en legde Saestum bij vlagen goed voetbal op de mat.

Verdedigend stond het als een huis en aanvallend werden er speldenprikjes uitgedeeld. Gedurende de wedstrijd werden de kansen iets groter. Vlak voor rust was daar de verdiende voorsprong. Christy had een vrije schotkans rond de 16 meter en schoot de bal beheerst in de hoek.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Saestum met het balbezit en leuke aanvallen en Sporting dat er probeerde uit te komen. Saestum speelde opzoek naar de 2-0 erg volwassen en geconcentreerd. In de hele wedstrijd werd er maar 1 halve kans weggegeven, een schot aan de zijkant van de 16 meter belandde een meter naast het doel. Aan de andere kant waren er minimaal 2 grote kansen te noteren die er helaas niet in gingen.

Ondanks het magere verschil van 1 punt is ook de 7de overwinning oprij binnen. Voor de 2de keer oprij werd er de 0 gehouden en dit keer zelf super overtuigend. Aanvallend zijn er nog voldoende verbeter punten waar we mee aan de gang kunnen. Op naar volgende week waar in Wilnis CSW wacht de nummer 3 van de competitie.