Nieuwbouw - SV Saestum

Nieuwbouw

Nieuwbouw

We werken hard aan een nieuw en duurzaam clubhuis. Een plek waar onze leden en bezoekers welkom zijn. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de plannen en de vorderingen.

Huidige stand van zaken (oktober 2023)

  • Programma van Eisen voor het clubhuis is opgesteld en goedgekeurd door het bestuur
  • Programma van Eisen is vertaald naar een goedgekeurd definitief ontwerp (DO).
  • Op basis van het goedgekeurde DO is de Omgevingsvergunning aangevraagd en verleend door Gemeente De Bilt.
  • Het DO is verder uitgewerkt in een Technisch Ontwerp (TO), welke is goedgekeurd.
  • De aannemer heeft op basis van het TO een Calculatie / Kostenoverzicht opgeleverd.
  • Het ontwerp en de calculatie zijn extern getoetst op haalbaarheid en juistheid (inhoudelijk en financieel).


Update april
De plannen liggen klaar en de bouwvergunning is binnen. Het enige dat nog resteert is de financiering van de bouw. Door de gestegen bouwkosten is de financiering namelijk nog niet helemaal rond. Daarom roepen we de hulp in van alle leden en oud-leden. We zijn immers #SamenSaestum!

We hebben inmiddels meerdere voorlichtingen over het obligatieplan georganiseerd en de teller staat op 45.000 euro. Dat is helaas nog niet genoeg om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de financiering van het clubhuis. 

Obligatieplan in het kort
Saestum gaat obligaties uitgeven ter waarde van € 1.000,-. Door aanschaf van 1 of meerdere obligaties leen je de vereniging geld. Het is een lening dus je krijgt je geld weer terug. Dat kan op twee manieren:

1 Clubliefde obligatie:  je krijgt jaarlijks geld terug van de club en belastingvoordeel. Na 10 jaar heb je precies het uitgeleende bedrag van € 1.000,- weer terug.

2 Clubhuis obligatie: je profiteert jaarlijks van een klein belastingvoordeel en krijgt na 10 jaar in 1 keer je geleende bedrag terug. Door het belastingvoordeel maak je zelfs een mooi rendement van 3% per jaar.
De keuze is aan jou.

Meedoen?
Vul dan het Aanmeldformulier obligaties in. 

Heb je vragen of ideeen?
Mail naar penningmeester@saestum.nl 

Nieuwsberichten


Saestum zoekt een nieuwe voorzitter

22 november 11:30  We zoeken voor deze rol een echte Saestummer, iemand die mee wil bouwen aan de toekomst van de club en uiting geeft aan ons motto #SamenSaestum. Als voorzitter ben je het boegbeeld en de drijvende kracht achter de organisatie. Je hebt een passie voor voetbal en een sterke betrokkenheid bij de club en de gemeente Zeist. meer »

329x gelezen

Saestum komt los: op weg naar 80k

19 november 10:30  De (tijdens de ALV opgerichte) 80kClub is de afgelopen weken druk geweest met het inventariseren, verzamelen en starten van geweldige initiatieven. We kunnen er alvast een paar onthullen. Op 16 december is er een voetbalclinic waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan ons clubhuis. Begin januari verwelkomen we de CreatorsFC op Saestum en in februari komt een zeer bekende “voetbal-Nederlander” zijn verhalen vertellen. Wie dat is? Dat houden we nog even geheim! Dit is nog maar een hele kleine greep uit een lange lijst met inzamelingsacties. meer »

302x gelezen

De Grote Clubactie start vandaag

23 september 10:00  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor ons nieuwe clubhuis. Vanaf vandaag kan je loten kopen en verkopen.meer »

157x gelezen

Saestum bij EenVandaag: kijk de uitzending terug

16 juni 15:30  Morgenavond (zaterdag 17 juni) komt Saestum in beeld tijdens het programma EenVandaag. Op 16 juni is voorzitter Raymond Lamphen door het actualiteitenprogramma EenVandaag geïnterviewd. De uitzending start om 18.15 uur op NPO1.meer »

910x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!