Nieuwbouw - SV Saestum

Nieuwbouw

Nieuwbouw

We werken hard aan een nieuw en duurzaam clubhuis. Een plek waar onze leden en bezoekers welkom zijn. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de plannen en de vorderingen.

Update 17 april
De plannen liggen klaar en de bouwvergunning is binnen. Het enige dat nog resteert is de financiering van de bouw. Door de gestegen bouwkosten is de financiering namelijk nog niet helemaal rond. Daarom roepen we de hulp in van alle leden en oud-leden. We zijn immers #SamenSaestum!

We hebben inmiddels meerdere voorlichtingen over het obligatieplan georganiseerd en de teller staat op 35.000 euro. Dat is helaas nog niet genoeg om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de financiering van het clubhuis. 

Obligatieplan in het kort
Saestum gaat obligaties uitgeven ter waarde van € 1.000,-. Door aanschaf van 1 of meerdere obligaties leen je de vereniging geld. Het is een lening dus je krijgt je geld weer terug. Dat kan op twee manieren:

1 Clubliefde obligatie:  je krijgt jaarlijks geld terug van de club en belastingvoordeel. Na 10 jaar heb je precies het uitgeleende bedrag van € 1.000,- weer terug.

2 Clubhuis obligatie: je profiteert jaarlijks van een klein belastingvoordeel en krijgt na 10 jaar in 1 keer je geleende bedrag terug. Door het belastingvoordeel maak je zelfs een mooi rendement van 3% per jaar.
De keuze is aan jou.

Meedoen?
Vul dan het Aanmeldformulier obligaties in. 

Heb je vragen of ideeen?
Mail naar penningmeester@saestum.nl 

Nieuwsberichten


Maak het clubhuis mogelijk: neem een obligatie

24 maart 18:00  We werken hard aan het realiseren van een nieuw clubhuis. De plannen liggen klaar en de bouwvergunning is binnen. Het enige dat nog resteert is de financiering van de bouw. Door de gestegen bouwkosten is de financiering namelijk nog niet helemaal rond. Daarom roepen we de hulp in van alle leden en oud-leden. We zijn immers #SamenSaestum! meer »

721x gelezen

Start nieuwbouw clubhuis vertraagd

8 december 11:45  De start van de nieuwbouw van ons clubhuis had een stevige deadline. Het huidige clubhuis moet namelijk een stuk opschuiven om plaats te maken voor de nieuwe velden. Die nieuwe velden worden gelegd door de Gemeente Zeist en die had het werk al ingepland. Saestum is echter nog niet klaar met alle nodige voorbereidingen. meer »

374x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!