Hoolesteeg 6
3822NC
AMERSFOORT
tel. 033-4805806

Dat alles en iedereen met een Saestum hart met de handen in het haar zat na 15 minuten, moge gezien de tussenstand duidelijk zijn: 3-0 voor VVZA. Dit had zelfs nog meer kunnen zijn, want VVZA stond meerdere keren voor keeper Camiel Oe. Aan Camiel was het ook te danken dat het slechts 3-0 stond. Bij de eerste kans voor de bezoekers scoorde Jurre van Droffelaar de 3-1. De eerste helft bloedde wat dood en de rust werd bereikt. Tijd voor de nodige omzettingen.

In de tweede helft zagen we eindelijk het Saestum wat men wilt zien: vol energie, vol vertrouwen, vuur in de ogen, goed samenspel, het creëren van kansen en bijna helemaal niets weggeven. VVZA werd achteruit gedrukt en dat resulteerde in de 3-2 van Joep van Esseveld. De 3-3 hing in de lucht. Lamin Ceesay maakte deze treffer twee maal, alleen werden ze beide afgekeurd. Eén keer leek dit terecht, de andere goal absoluut niet. Een handsbal in het strafschopgebied werd gemist door de scheidsrechter, die daarnaast ook bijzonder weinig blessuretijd bijtrok. Na het laatste fluitsignaal lagen de spelers van Saestum verslagen op het veld. Echter kan de ploeg trots zijn op de tweede helft, want dat is hoe we Saestum willen zien en dit biedt hoop voor de wedstrijd tegen Loosdrecht van volgende week.