Noordweg-Noord 150
3704JG
ZEIST
tel. 030-6960737

Waar de afgelopen weken de eerste helft het minste was, startte Saestum nu enorm gretig en met de juiste power. Dit leverde gelijk twee grote kansen op in de beginfase, maar helaas bleef de brilstand op het scorebord. In minuut 21 was het na een flitsende aanval wel raak en het was uiteindelijk topscorer Jurre van Droffelaar die onhoudbaar binnen schoot. Pas in minuut 40 kreeg Loosdrecht hun eerste kans, nadat Saestum weer enkele grote kansen had gemist. Enkele minuten later was het warempel 1-1.

Met deze onterechte ruststand, begon Saestum aan de tweede helft. Niels Meier schoot oog in oog met de keeper net aan de verkeerde kant van de paal. Niet veel later kreeg Niels Schipper een tweede gele kaart en kon de thuisploeg verder met tien man. Een schot vanaf zo'n 25 meter zorgde er een half uur voor tijd voor, dat de bezoekers op voorsprong kwamen. Ondanks de numerieke minderheid bleef Saestum sterk spelen en kreeg het kansen. Jurre van Droffelaar had de 2-2 op zijn voet, maar de keeper redde knap. Saestum gaf veel ruimte weg doordat men op zoek was naar de verdiende gelijkmaker. Loosdrecht liep hierdoor enkele keren alleen op Camiel Oe af en bij één van die kansen werd het 1-3.

Saestum mag trots zijn op een groot gedeelte van de wedstrijd. Helaas staat de ploeg in de stand nog steeds op slechts 1 punt, maar het kan niet uitblijven dat er meer punten gaan volgen.