Facebook Toestaan Niet toestaan

Saestum Vrouwen 1 landskampioen Topklasse

14 mei 2022 19:00

Onze Saestum Vrouwen hebben vandaag het kampioenschap binnengehaald door te winnen bij DTS Ede. Saestum speelde uitgerekend tegen nummer twee DTS'35 Ede het kampioensduel. Het werd uiteindelijk 1-3 voor de Saestum Vrouwen 1

In de eerste helft pakte Saestum al de comfortabele 2-0 voorsprong. Lisanne Hoogeveen scoorde in de 35e en 37e minuut.
Het werd in de tweede helft nog even spannend toen DTS'35 de 1-2 wist te maken.
Die spanning was er slechts zes minuten want in minuut 63 maakte Katouche Patra namens Saestum er 1-3 van.

Met nog drie wedstrijden te gaan is de voorsprong van veertien punten op DTS'35 Ede niet meer in te halen.
De Saestum Vrouwen verloren dit seizoen tot nu toe geen enkel duel. Er werd zeventien keer gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld.

Grote klasse en gefeliciteerd aan het team en de technische staf!