Info avond obligatieplan 24 maart - SV Saestum

Info avond obligatieplan 24 maart

Info avond obligatieplan 24 maart

14 maart 2023 10:00


Samen zorgen we voor een nieuw clubhuis!
We willen dolgraag het clubgebouw gaan verbouwen en verduurzamen. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt kan hierbij helpen.
Wij moeten namelijk als vereniging, naast een lening bij de bank, ook een groot deel van het benodigde bedrag zelf bijeen brengen. Dit willen we samen doen met onze leden, vrienden, fans en sponsoren door een obligatielening uit te geven.

Help de club, dan halen we dubbel rendement!
Waarom zouden we een dure banklening (met ca. 5% rentekosten) nemen als we ook tegen gunstige voorwaarden kunnen lenen bij onze achterban? Dan snijdt het mes aan twee kanten. De club leent goedkoper en de deelnemers maken, indien gewenst, een rendement op de inleg en hebben binnen 10 jaar het geld terug. Het is dus vooral voor de vereniging – maar ook voor jullie als deelnemers - heel interessant.

Obligatieavond ter informatie
We willen meteen goed beginnen met een informatie avond waar we alles vertellen wat jij moet weten over het obligatieplan. Uiteraard hopen we dat we op deze eerste avond al meteen een mooie start maken en toezeggingen in ontvangst kunnen nemen, maar het belangrijkste is dat iedereen precies weet hoe het werkt.

Daarom organiseren we op vrijdag 24 maart van 20.00 tot 21.30 uur in ‘t Jagershuys een informatie avond. Kom ook en help de club naar een duurzame toekomst. Na afloop drinken we een glaasje en kijken we samen naar het Nederlands elftal tegen Frankrijk.

Laat s.v.p. even weten of je komt. Dit kan door een kort berichtje te sturen naar penningmeester@saestum.nl

Hopelijk tot de 24e,
Het bestuur van Saestum

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!