Facebook Toestaan Niet toestaan

Saestum 1 gaat onderuit tegen koploper OSM '75

18 april 2023 10:15

OSM ’75 zette zaterdag op Sportpark Fazantenkamp een reuzenstap richting de titel in de vierde klasse E. Saestum verloor met 4-1. Dit resultaat kwam mede tot stand door twee raak geplaatste vrije trappen van OSM speler Enrique Herrera. Het AD deed verslag op haar Regiosport Utrecht pagina.

"De supporters van OSM hadden zich voorafgaand behoorlijk uitgeleefd met vuurwerk en rookbommen. Tegenwoordig worden er wedstrijden voor minder stilgelegd, maar het gaf de Maarssenbroekers wel het laatste steuntje in de goede richting.", schrijft het AD.

Het AD gaat verder: "Het was de opmaat naar een onverwacht eenvoudige middag.
In de topper, die die status op het veld nooit bereikte, was OSM'75 veel te sterk voor het ideeëloze Saestum.
Mede dankzij OSM speler Enrique Herrera, die zich in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen ontpopte tot vrijetrappenkoning, zette OSM een grote stap richting de titel. Hij scoorde twee keer uit een vrije bal."

Saestum ging bij rust de kleedkamer in met een 3-0 achterstand en aan het begin van de tweede helft wist Jamiro Beijaard de 3-1 te maken. De enige treffer deze middag voor Saestum. OSM'75 maakte nog de 4-1 en dat was tevens de eindstand.

Foto's: Norbert Waalboer Fotografie