Facebook Toestaan Niet toestaan

Saestum nieuwjaarswedstrijd groot succes

9 januari 2024 19:45

De wedstrijd tussen Oud-Saestum 1 en het huidige eerste elftal, stond zondagmiddag na het traditionele nieuwjaarsontbijt op het programma. Al snel scoorde Saestum 1 twee doelpunten. De eerste van Moreno Beijaard, de tweede van Jurre van Droffelaar.

Of het nu verslapping was van de hedendaagse sterren of een opleving van de legendes van weleer, vlak daarna stond het alweer gelijk. Een penalty van Dimos Galinos en een schitterend schot van Marco van Rooijen, zorgden voor de 2-2 op het scorebord. Toch kwamen de mannen van Saestum 1 vlak voor rust weer op voorsprong via Jurre van Droffelaar.

Na rust was het eenrichtingsverkeer en na vele wissels aan beide kanten, was het Yassine Slimani die vanaf elf meter de 4-2 aantekende. De 5-2 van Moreno Beijaard en de 6-2 van Lamin Ceesay waren puur voor de statistieken. De talenten van nu wisten de vedetten van vroeger te verslaan. Echter bracht het aanschouwen van talloze oud-Saestum helden de grootste glimlachen op de gezichten. Na afloop werden voor en tijdens het prestigieuze darttoernooi, vele mooie verhalen verteld over vroeger en over nu, maar vooral over Saestum.

Vandaag liet de club weer zien dat we altijd Samen Saestum blijven.