Programma herenselectie zondag 26 januari. - SV Saestum

Programma herenselectie zondag 26 januari.

Programma herenselectie zondag 26 januari.

25 januari 2020 10:30


Deze zondag beginnen ook de competities voor de herenselectie weer, heren 1 speelt thuis tegen Roda'46, heren 2 speelt een uitwedstrijd.


Ook voor de herenselectie zit de "winter"stop er op, zij mogen aanstaande zondag de wei weer in om de voetbalkunsten te vertonen. Heren 1 gaat dit doen in de thuiswedstrijd tegen Roda'46. De Leusdenaren staan het hele seizoen al in de onderste regionen van de ranglijst, zij bezetten momenteel de voorlaatste plaats met 9 punten uit 11 gespeelde wedstrijden. Echter, 7 van deze punten werden in de laatste 4 wedstrijden voor de winterstop behaald, men lijkt dus op de geode weg te zijn.

Voor Saestum 1 is het vehaal duidelijk. De mannen van de aan het eind van het seizoen afscheid nemende trainer Kevin de Liefde kunnen de punten goed gebruiken.. Op dit moment bezet het team de 8e plaats met 13 punten uit 11 wedstrijden, maar de marges met de onderste plaatsen zijn klein. Om de aansluiting met de grote middenmoot te behouden is een overwinning meer dan welkom.

Onze mannen kunnen daarom uw steun goed gebruiken, u bent zoals gewoonlijk van harte welkom op ons sportpark aan de Noordweg.

Het tweede mag "op reis" naar De Meern.Het elftal van trainer Mo Akharouid begonnen, zoals bekend, de competitie slecht, maar zijn inmiddels opgeklommen naar een 4e plek met 13 punten uit 9 gespeelde wedstrijden. De Meern vinden we twee plaatsen lager terug op de langrijst met 11 uit 9.
De wedstrijd  aan de Noordweg tussen deze teams in oktober van het vorig jaar, eindigde in een 3-1 overwinning voor onze mannen, laten we hopen dat ook dit keer de 3 punten voor Saestum zijn.
Succes zondag mannen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!