Terug van weggeweest.........De Waarzegger! - SV Saestum

Terug van weggeweest.........De Waarzegger!

Terug van weggeweest.........De Waarzegger!

14 september 2020 16:15


Aanstaand weekend is het dan zover, de start van de competitie, zowel voor de vrouwen als heren van Saestum. Het is dan ook tijd om weer te beginnen met “De Waarzegger”, het spel waarbij voorspellende gaven gevraagd zijn. Hieronder nog even de spelregels.

 

 

Het spel is eenvoudig…...op donderdag wordt door de waarzegger via de Facebook site gevraagd de uitslag te voorspellen van de eerstvolgende competitiewedstrijd van vrouwen 1 zaterdag (competitie A} en de heren 1 (competitie B). Beide competities worden afzonderlijk gespeeld. Via een reply kun je, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd,  de jouw voorspelde uitslag doorgeven van competitiewedstrijd A of competitiewedstrijd B of voor beide wedstrijden. Geef in de reply duidelijk aan voor welke wedstrijd je je voorspelling doorgeeftEen ieder die de juiste uitslag goed voorspeld heeft, krijgt een punt. Mocht er een competitieronde worden afgelast; vervallen de uitslagen voor deze wedstrijd. Per wedstrijd is slechts 1 uitslag toegestaan.

 

Degene met de meeste punten na de laatste competitieronde wint de strijd. Hij of zij ontvangt aan het eind van het seizoen een kleine prijs en gaat er vandoor met de eeuwige roem. Let wel…...er kan maar 1 winnaar per competitie zijn, bij een gelijke stand wordt het spel doorgespeeld met een door de waarzegger te bepalen wedstrijd uit een andere competitie, totdat er een winnaar uit de bus rolt.

 

De Waarzegger hoopt op een grote deelname........veel spelplezier!

 

afbeelding_de_waarzegger_002.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!