De Saestum mini's zijn ook weer begonnen. - SV Saestum

De Saestum mini's zijn ook weer begonnen.

De Saestum mini's zijn ook weer begonnen.

15 september 2020 14:45


Elke woensdagmiddag en zaterdagochtend is het genieten geblazen op de Voetbalplaza van
Saestum. Want dan.......dan gaan de mini's aan de slag. Wat is er mooier dan die kleintjes lekker ongedwongen tegen een bal aan te zien schoppen.

Wilt u ook dat u zoon of dochter al op jonge leeftijd in aanraking komt met voetbal en zeker bij de beste jeugdopleiding van Zeist? Dan is dat mogelijk.

Onder die leuke foto's vind u meer info:

Saestum_Mini_MG_9569.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9574.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9581.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9583.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9591.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9594.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9598.jpg

Saestum Mini's

Veel jonge kinderen doen niets liever dan voetballen, in de achtertuin, in de buurt waar ze wonen en/of op het schoolplein. Een groot aantal jongens en meisjes willen echter meer, maar de gebruikelijke leeftijd waarop een kind bij een voetbalclub kan beginnen is helaas pas vanaf 5 jaar.

De mini’s bij SV Saestum is onze jongste groep kinderen van 4 tot 6 jaar die al staan te trappelen om te gaan voetballen. Deze groep kinderen willen we graag welkom heten bij SV Saestum.

De spelers raken vertrouwd met de sport, de bal en met andere kinderen om zich heen. Ze ontwikkelen zowel grove- als fijne motoriek op een speelse manier. Hierbij staat niet alleen het voetbal centraal maar werken we ook aan sociale vaardigheden zoals het omgaan met andere kinderen en wordt ook de lichamelijke ontwikkeling verder geprikkeld.

Spelenderwijs leren de kinderen te dribbelen met een bal, te passen, doelpunten te maken en daarbij hoort natuurlijk ook het uitbundig juichen na een doelpunt. Het plezier van het spel staat hierbij voorop.

De basis is dat deze jonge spelers het spel vooral leuk vinden en ervan kunnen genieten om samen met anderen een balletje te trappen. Ze krijgen hiermee zowel op voetbaltechnisch als op sociaal gebied al een enorme voorsprong op andere spelers zodra zij doorstromen naar de pupillen O8 van Saestum waar zij in competitieverband tegen andere teams uit de regio 6 tegen 6 gaan voetballen.

Saestum_Mini_MG_9601.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9610.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9617.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9622.jpg

 

Saestum_Mini_MG_9625.jpg

Onder enthousiaste begeleiding van de trainers Paul en Said biedt Saestum elke week 2 trainings sessies aan. De tijden waarop de mini’s trainen:

Woensdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 09:30 - 10:30 uur

Als 2X trainen te veel is of niet uitkomt vanwege bijvoorbeeld zwemles, is 1X trainen ook mogelijk.

Aanmelden kan via ledenadministratie@saestum.nl

Meld je aan en doe mee!

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!