ONGESLAGEN KAMPIOEN 1ste klasse!!!!

ONGESLAGEN KAMPIOEN 1ste klasse!!!!

Saestum VR2

5 - 0

IJzendijke VR1

Competitie

1e klasse A

Datum

25 mei 2019 14:30

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

 

Zaterdag 25 mei was de dag van de laatste competitiewedstrijd. Een competitie waarin de vraag of we kampioen zouden worden en snel omgezet kon worden naar wanneer. De doelstelling werd hierdoor ook al snel veranderd van kampioen worden naar ongeslagen kampioen worden. Om dit voor elkaar moest IJzendijke aan de zegenkar werden gebonden.

IJzendijke een sterke tegenstander die moest winnen om de 3de periodetitel te pakken dus een wedstrijd waar nog van alles op het spel stond.

 

Saestum begon geconcentreerd aan de wedstrijd en had veel balbezit. IJzendijke stond compact op het midden van het veld waardoor Saestum moeite had om kansen te creëren. Het balbezit van IJzendijke was echter iedere keer van korte duur waardoor Saestum weer kon gaan bouwen aan een aanval. IN de 16de minuut dacht Saestum te kunnen juichen. Echter werd het doelpunt afgekeurd omdat de keepster de bal klemvast zou hebben gehad.

Niet veel later was het dan toch raak. Een afvallende bal werd opgepikt door Carlijn die niet nadacht en de bal beheerst in de hoek schoof. Niet veel later was daar ook de 2-0. Een afgemeten voorzet kwam bij Myrthe terecht die de bal tegen het netje werkte.

Na de 2-0 een van de pijlsnelle uitvallen van IJzendijke. Waar iedereen de 2-1 eigenlijk al telde was het Naomi met een schitterde redding die de aansluitingstreffer voorkwam waardoor de 2-0 de ruststand was.

 

Na de rust gooide Carlijn met haar 2de treffer al snel de wedstrijd op slot. Een snelle ingooi van Pomme kwam bij Manon terecht die met een steekbal Carlijn alleen voor de keepster zette. Niet veel later was het Pomme die de 4-0 binnen wist te schieten. Carlijn ging aan de zijkant met de bal ervandoor. Met een hoge voorzet werd Pomme bij de tweede paal bereikt die de bal hoog in het netje schoot. Het slotakkoord voor deze wedstrijd was weer voor Carlijn die daarmee haar hattrick compleet maakte.  Juliette dribbelde het middenveld in met de bal en wist met een steekbal Carlijn vrij te spelen. 5-0.

 

Helaas wist Laura in haar laatste wedstrijd niet het netje te vinden. Als saestum willen we Laura bedanken voor al haar inzet en enthousiasme in de afgelopen seizoenen. Veel succes met je nieuwe baan.

 

ONGESLAGEN KAMPIOEN 1ste klasse!!!!

 

Met een klinkende 5-0 werd de wedstrijd gewonnen waardoor Saestum vr2 ongeslagen kampioen is geworden.

22 wedstrijden gespeeld, 20 gewonnen en slechts 2 keer gelijkgespeeld. 88 doelpunten voor en 29 doelpunten tegen. En met 19 punten voorsprong op de nummer 2 de meer dan terechte kampioen!!!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!