Sportweg 9
3921DP
ELST UT
tel. 0318-471063

Nadat we vorige week onze beste wedstrijd tot nu toe hadden gespeeld (3-1 winst tegen Sporting), gingen we nu op bezoek bij Oranje Wit te Elst. De wedstrijd zou eerst om 13.00 uur aanvangen, maar in verband met de strijd tussen Max en Lewis had Oranje Wit de wedstrijd vervroegd naar 11.00 uur.
Tijdens de warming-up begrepen we dit vervroegde tijdstip nog beter, aangezien Max Verstappen gewoon bij Oranje Wit speelt (zie foto) en zodoende voor zijn race nog even een balletje kon trappen. Wel even een klein tipje vanuit Zeist; hij kan het beter bij racen houden.

Tsja, dan de wedstrijd. Op een regenachtig sportpark kwam de wedstrijd niet echt los, beide ploegen kwamen niet echt tot grootse daden zullen we maar zeggen. Ondanks dat was het Oranje Wit dat wel wist te scoren. Een ongevaarlijke voorzet leek onderschept te worden door Denzo, maar precies op dat moment vond Daan het wel een goed idee om Denzo eens even lekker (en ietwat hardhandig) te knuffelen. De verbaasde spits profiteerde hier dankbaar van en schoot de bal tegen het net.
Omdat Saestum in de eerste helft niet in hele goede doen was, werd de rust met een stand van 1-0 bereikt. In de tweede helft was al snel duidelijk dat het allemaal wat soepeler liep bij de rood-witten. Uiteindelijk was het een corner die de gelijkmaker teweeg bracht. Staaltje legde de bal keurig terug met zijn A) hoofd B) rechter been C) linker been (het antwoord is C……….of zoals Staaltje het zelf verwoordde ‘het was met mijn fluwelen linker’) op Mull en hij kopte simpel binnen.

Na deze gelijkmaker volgde niet veel later het mooiste moment van de wedstrijd. Boontje speelde zichzelf knap vrij en krulde de bal keurig in de verre hoek. En zo stonden we ineens met 2-1 voor. Maar nog tijdens het typen van deze zin lag de gelijkmaker er al weer in. Met de stand van 2-2 leek de wedstrijd ook te eindigen, maar ADO maakte het in de laatste seconde nog even heel erg spannend toen hij de winnende leek te gaan maken. Maar hij was ineens de bal volledig kwijt…….ach, niet iedereen uit Den Haag heeft het scorende vermogen van Thomas Verheydt, de doelpunten van ADO bewaard hij voor 2022.

En dat was ‘m dan…….de laatste wedstrijd van wederom een coronajaar. Hopelijk brengt 2022 ons weer publiek en een normale 3e helft. Namens het gehele team wensen we iedereen alvast hele fijne feestdagen en veel kijkplezier bij Home Alone 1 t/m 13.