In de slotfase van het seizoen is Saestum 1 in een felle strijd verwikkeld met OSM '75.

Patria 1 - Saestum 1
OSM '75 1 - Focus 1

Saestum heeft één punt meer dan OSM'75.
Beide ploegen moeten vandaag winnen om in de race te blijven voor de titel.

De Zeister derby Patria 1 - Saestum 1 begon niet sterk. Na 13 minuten keek Saestum tegen een 1- 0 achterstand aan, terwijl OSM'75 in de 13e minuut op 1-0 voorsprong kwam tegen Focus. Op dat moment nam OSM'75 de koppositie dus over en wist voor rust nog een keer te scoren tegen Focus.

Na rust kwam Saestum beter uit de kleedkamer en de wedstrijd kantelde, Patria moest achteruit.
In de 71e minuut maakte Dimos Galinos de gelijkmaker en binnen 5 minuten maakte Nick Garia de 1-2 en 1-3.
Een geweldige prestatie van Saestum 1.
In de slotfase wist Luuk Bruijnis ook nog zijn doelpunt mee te pakken, eindstand 1-4.
Hoe verging het OSM'75.... zij wonnen met 3-1 van Focus.
Met nog steeds één punt voorsprong blijft Saestum in de race voor het kampioenschap, nog één wedstrijd.

Het afgelopen seizoen heb ik er van genoten om fraaie foto's te maken van alle hoogtepunten die voorbij zijn gekomen.
Maak er ook een mooie laatste wedstrijd van volgende week!